Oxyfresh Dental Gel – Geeli hampaiden puhdistukseen

19,90 

Oxyfresh hammasgeeli puhdistaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita. Hammasgeeli on tehokas ja helppokäyttöinen tuote koiran ja kissan päivittäisen suuhygienian hoitoon.

Oxyfresh hammasgeeli on pakattu kätevään pulloon, josta se on helppo annostella sormella suoraan koiran tai kissan suuhun. Geeli jätetään vaikuttamaan, joten harjaamista ei tarvita. Koska hammasgeeli on täysin hajuton ja mauton, sitä on helppo käyttää myös sellaisten lemmikkien kanssa, jotka eivät pidä suun ja hampaiden koskettelusta.

Saatavana myös koirien ja kissojen juomaveteen lisättävä Oxyfresh liuos, jota voidaan käyttää yhdessä yhdessä tai erikseen Oxyfresh hammasgeelin kanssa.

Pakkauskoko: 130 g.

Varastossa

Kuvaus

Hammasgeeli koiran ja kissan hampaiden puhdistukseen

Hammasgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita. Oxyfresh geeli on tehokas ja helppokäyttöinen tuote koiran ja kissan päivittäisen suuhygienian hoitoon.

Oxyfresh hammasgeeli on pakattu helppokäyttöiseen pulloon, josta se on nopea annostella sormella suoraan koiran tai kissan suuhun. Geeli jätetään vaikuttamaan koiran tai kissan suuhun, joten harjaamista ei tarvita. Koska geeli on täysin hajuton ja mauton, sitä on helppo käyttää myös sellaisten lemmikkien kanssa, jotka eivät pidä suun ja hampaiden koskettelusta.

Oxyfresh hammasgeeli ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä. Oxyfresh hammasgeelin sisältämä patentoitu OXYGENE® on tehoaineiden yhdistelmä, joka poistaa tehokkaasti pahanhajuista hengitystä ja raikastaa koiran ja kissan suun hetkessä. Oxyfresh hammasgeeli ei siis ole pelkkä geeli, vaan se on tehokas koiran ja kissan suun, ikenien ja hampaiden terveyden puolesta taistelija. Ja kaikki tämä ilman hankalia hammasharjoja ja -tahnoja.

Saatavana myös koirien ja kissojen juomaveteen lisättävä Oxyfresh liuos, jota voidaan käyttää yhdessä yhdessä tai erikseen Oxyfresh hammasgeelin kanssa.

Oxyfresh hammasgeeli täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:

  • Hammasgeeli raikastaa koiran ja kissan hengityksen hetkessä. Oxyfreshin oma patentoitu tehoaineiden yhdistelmä OXYGENE® on vertaansa vailla lemmikkieläinten hajujen suhteen. Se ei peitä hajuja toisella vaan neutralisoi epämiellyttävät hajut nopeasti ja tehokkaasti.
  • Oxyfreshillä tehdään töitä sen eteen, että jokaisella koiralla ja kissalla olisi oikeus ja mahdollisuus saada puhtaat hampaat ja terveet ikenet.
  • Oxyfreshin tavoite on valmistaa niin helppokäyttöiset suuhygieniatuotteet, että koiran ja kissan hampiaiden päivittäinen puhdistus ei vie paljon aikaa.
  • Oxyfresh torjuu tehokkaasti plakkia, hammaskiveä, ientulehdusta ja pahanhajuista hengitystä.
  • Oxyfresh hammasgeeli on alkoholiton eikä sisällä kovia kemikaaleja, joten se ei kirvele tai arsytä koiran ja kissan herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  • BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Käyttöohje

  1. Annostele päivittäin sormella suoraan koiran tai kissan suuhun.
  2. Jätä vaikuttamaan.
  3. Harjaamista ei tarvita.

Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeli), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloe-lehtimehu), Chamomilla Recutita Matricaria Extract (kamomillauute), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

Valmistusmaa: USA.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 30 × 20 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Dental Gel – Geeli hampaiden puhdistukseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *