Oxyfresh Water Additive – Liuos suuhygienian hoitoon

16,90 24,90 

Hyvästi pahanhajuinen hengitys!

Oxyfresh liuos on koiran ja kissan juomaveteen lisättävä liuos suuhygienian hoitoon. Liuos puhdistaa koiran ja kissan hampaita ja on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäiseen suuhygienian hoitoon. Sen lisäksi, että liuos puhdistaa hampaita, se raikastaa hengityksen, eliminoi koiran ja kissan suussa olevia haitallisia bakteereita ja hoitaa ikeniä.

Lisää korkillinen Oxyfresh liuosta päivittäin koiran ja kissan juomaveteen ja siinä kaikki. Harjaamista ei tarvita.

Pakkauskoot: 89 ml (matkakoko), 236 ml (kissalle/kääpiökoiralle) ja 473 ml (koiralle).

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Oxyfresh liuos suuhygienian hoitoon

Oxyfresh liuos on koiran ja kissan juomaveteen lisättävä liuos suuhygienian hoitoon. Liuos puhdistaa koiran ja kissan hampaita ja se on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäiseen suuhygienian hoitoon. Sen lisäksi, että liuos puhdistaa hampaita, se raikastaa hengityksen, eliminoi koiran ja kissan suussa olevia haitallisia bakteereita ja hoitaa ikeniä.

Oxyfresh liuos on erittäin helppo käyttää. Lisää vain korkillinen liuosta päivittäin koiran tai kissan juomaveteen ja siinä kaikki. Juomavesi vaihdetaan tuoreeseen tarpeen mukaan ja uusi korkillinen liuosta lisätään vesiastiaan. Harjaamista ei tarvita. Koska liuos on täysin hajuton ja mauton, sen käyttö onnistuu myös tempperamenttisten lemmikkien kanssa.

Koiran ja kissan päivittäisen suuhygienian hoito ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa!

Oxyfresh liuosta voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh hammasgeelin kanssa, jolloin saadaan tehostettua aineiden vaikutusta.

Oxyfresh liuos on täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:

  • Oxyfresh liuos raikastaa koiran ja kissan hengityksen hetkessä. Oxyfreshin oma patentoitu tehoaineiden yhdistelmä OXYGENE® on vertaansa vailla lemmikkieläinten hajujen suhteen. Se ei peitä hajuja toisella hajulla vaan neutralisoi epämiellyttävät hajut nopeasti ja tehokkaasti.
  • Oxyfresh liuos on helppo ja vaivaton tapa puhdistaa koiran ja kissan hampaat ja ehkäistä lemmikkien hammas- ja iensairauksia.
  • Oxyfresh torjuu tehokkaasti haitallista plakkia, hammaskiveä ja ientulehdusta ja auttaa vähentämään koiran ja kissan suun sairauksia pitämällä lemmikkien hampaat puhtaana ja suun terveenä.
  • Liuos on alkoholiton. Se ei sisällä kovia kemikaaleja, joten se ei pistele tai arsytä koiran ja kissan herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  • BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Näin käytät Oxyfresh liuosta

  1. Lisää vain korkillinen Oxyfresh liuosta päivittäin koiran ja kissan juomaveteen
  2. Juomavesi vaihdetaan tuoreeseen tarpeen mukaan ja uusi korkillinen liuosta lisätään vesiastiaan.
  3. Harjaamista ei tarvita.

Koostumus:

Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsirtaatti),  Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidia), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti)

Valmistusmaa: USA.

Katso miten helppoa lemmikkien hampaiden hoito on

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 30 × 20 × 15 cm
Oxyfresh Water Additive

89 ml, 236 ml, 473 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Water Additive – Liuos suuhygienian hoitoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *